Veien til jordmor. 

Da var vi faktisk i Afrika. Litt uvirkelig egentlig. Veien til jordmor er ganske spennende akkurat nå. 

 

Vi er jo ganske så gode på å pakke, men denne gangen har vi med 4 store kolli og 3 med håndbagasje,  dobbelt av det vi pleier. En stor koffert er full av utstyr til sykehuset, så den blir ikke med på vei tilbake. Så har vi med skolebøker til både med, Tobias og Tuva samt en god del leiker til Tiril. Greit når vi skal være 4 uker på samme sted. 
Vi skal være 4 uker i Malawi å være i praksis på et sykehus der. I hovedsak på fødeavdelingen, MRN ksn nok hende vi skal innom et par andre også. 
Det ble en litt vel spennende tur på vei ned. Hadde en overnatting i Doha og da vi skulle legge oss fikk vi høre om uroligheter i akkurat den byen vi var på vei til. 
Det ble mange telefoner, samtaler med ambassade, skolen og norske helsearbeidere i Malawi. De problemene som var ble slått hardt ned på og etter å ha sjekket godt ut valgte vi å reise. 
Det er vi glad for. Har blitt så godt tatt i mot og føler oss trygge her. 
Vi byttet hotell, da det vi opprinnelig skulle ha var i et litt utsatt området. De tre første dagene fikk vi hjelp av vår Oda som har tatt så godt vare på oss. Hun booket oss inn på hennes lodge til vårt nye hotell er ledig fra onsdag. Ikke aircon, stooor edderkopp som husdyr, er nok ikke vasket på en god stund, men et super koselig sted med flott utsikt. Da klarer vi oss veldig fint. 
Dagen vi kom ble vi tatt imot av Odas bekjente og de hadde disket opp med pannekaker. Spesielt barna syntes det var en perfekt start. 
Vi gleder oss til fortsettelsen.

2 kommentarer om “Veien til jordmor. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s