Interrail med barn 

Da er vi klare for ferie. I år har vi vært veldig fram og tilbake på hva vi skal. Så endte vi plutselig på interrail. Drømte om det når jeg var yngre, men aldri blitt noe av. Så da hopper vi i det med tre barn. Tre små pleier jeg å si, men de er jo ikke så små lengre. 3,6 og 8 år faktisk. Hvor i alledager blir tiden av da?  

Vi starter i Oslo, det ble jo selvfølgelig buss for tog første strekke. Det har vi sett flere skrevet om. I Norge er det alltid noe med toget, mens i resten Europa går det stort sett på skinner til de tider det skal.  

Vi er litt spente denne gangen. Vi har kjøpt interrail billetter for 1 mnd, dvs vi kan kjøre så mye tog vi vil i løpet av denne tiden. Noen steder må vi reservere plass som koster 40-60kr, sovevogn noe mer. 
Vi tenkte i utgangspunktet det var veldig lett å booke tog underveis, men nå er vi litt usikkre. Inter.eu siden skulle være så enkel å finne tog og booke plass. Men, det viste seg å ikke være så lett. Vi ville booke noen tog til å starte med samt noen natttog. De blir fort fulle i sommermånedene. 
Vi finner tog, men får ikke logget oss inn. På face siden står det at siden er nede pga stor pågang. Mange som er på tur nå sliter med å bestille. 

Etter litt sjekking får vi bestilt rett fra Tysk jernbane så det ser ut til å ordne deg. 
Ruta er foreløpig: Oslo-Gøteborg-malmø-Berlin-alpene-Venezia-??-??-Paris. 
Hopper i seng og lader opp til en dag på toget. Krysser fingrene for at barna ikke er lei før vi er i Malmø🙄. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s