Skogtur med jentene

Gutta tok seg en sykkeltur oppi skogen i dag. Tobias har fått seg ny downhill sykkel så han var super gira på å prøve den. De dro avgårde en gjeng med små og store syklister. 

Så da pakket vi jentene sekken og slang på bæreselen. Kjørte bilen et lite stykke. Målet for turen var å finne postvann. Har aldri gått fra det punkte vi gjorde i dag. Det ble en veldig fin tur. Jentene var perlevenner og Storesøster passet på og hjalp Tiril. Det er sjeldent om dagen da alle tre stort sett er i tottene på hverandre. 
Det var godt å bare hå rolig å kikke på dem. Plutselig sier Tuva » Tiril, jeg bare må få en klem, du har de mykeste klemmene så jeg kalle deg bare Lambi». Veldig søtt. Jentene var flinke til å gå begge to. Tiril var litt på ryggen i Tula Toddlern ellers gikk de hele veien. Vi nådde ikke postvann, litt før fant vi en fin liten plass ved en bekk. Der var det helt supert å hoppe over og kaste stein. Var redd de skulle plumpe utti, men var jo ikke lange veien hjem og godt at de får slippe å høre at de må være forsiktig. 
På vei ned ble det en fin bunke blomster til kjøkkenbordet. 
Det ble en super tur. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s