Flott påske 2016

Etter en litt travel periode var det utrolig deilig å komme seg til fjells og til hytta til mommo og bestefar. Jammen er vi heldige. Det er så godt å komme opp til en varm og koselig hytte hvor vi veit det kun er avslapning, familie tid og masse frisk luft på timeplanen. Det er så god følelse å kaste baggene inn på rommet, fyre i peisen og hoppe opp i verdens mykeste sofa. Fri, null stress og kos med barna. 

Sola har ikkw visste seg så altfor mange ganger, men det har vært fin temperatur og vi har vært ute i timesvis hver dag. Barnas Holmenkolldag hvor Tuva hikk ekorn løypa og Tobias tok elg løypa, raske i skisporet begge to. Det var et veldig fint opplegg og bra arrangement med ski/ake aktiviteter og en fin sekk til premie. Tiril sov seg trygd gjennom alt på ryggen til mamma. 
Så har vi kost oss med noen skiturer på fjellet, flotte løyper som var akkurat passe for både liten og stor. Tobias er en racer og går noen km me enn alke andre da han går fran og tilbake mens han venter på de som danner baktroppen.  Tuva har blitt veldig flink til å gå. Hun har jo forandret seg så masse, sjelden klaging. Må ha litt dra eller dytte hjelp innimellom bare. Da tar mamman å knyter hennes staver sammen og fester de i mammas magebeltet. Så holder hun fast. Funker helt  supert. Tiril storkoser seg pulken. 
Det har også blitt noen dager i bakken. Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s